Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir veldig fort kåt av dama mi!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg blir veldig fort kåt av damå mi eg får stå når hu setter deg intil meg og eg he lyst t og gå ned på hu og pule hu men eg trur ikkje hu vil, me he vært på samme trinn i forholdet i 1 månde men eg vil gå videre men eg e usikker om hu vil, eg vil kline m hu og lige og kose men e usikker om hu vil, eg trur kanskje at hu e flau iver mg eller noe og eg trenge hjelp, kor kan eg få kondomer gratis i en alder av 13 bare i tilfelle hu og vil gå videre, hu har sakt hu kanskje vil pule mg men hu e usikker, eg vil at forholdet skal gå fortere plis hjelp mg, plus eg he d vanskeligt hjemme og skader meg selv ig hat selvmords tanker

SVAR

Besvart 29.01.2020 10:38:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
account_circle