Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så lei meg hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er så lei meg hele tiden. Føler meg trist 24/7 og det er veldig vanskelig. Drit lei av skole, gruer meg til å begynne på vgs, kommer til å miste venner jeg har hatt i 10+ år, vet ikke om jeg har ekte følelser for kjæresten min, venninnedrama, press, press, press. Veldig masse som skjer og veldig mange følelser og hormoner som surrer rundt. Orker ikke mere. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre mere, er helt utslitt.

SVAR

Besvart 02.03.2020 19:33:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle