Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det veldig vanskelig og ønsker bare å avslutte.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har det veldig vanskelig får tiden og sliter veldig physisk. Kjelighetsor og mye rart. Jeg ønsker bare å avslutte. Jeg har prøvd før men mislyktes jeg har allerede skrevet forvel brevene. Det enest som stopper meg er de som bestyr mest for meg jeg vill ikke at de skall få Det vanskelig når jeg dør. Jeg har stått med beltet rundt halsen flere ganger i det siste og er sluttet og spise grundet usikkerhet og overvekt. Håper jeg bare sulter ihjel mens jeg sover.

SVAR

Besvart 25.03.2020 15:27:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle