Hopp til hovedinnholdet

Jeg orker ikke å leve lenger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har akuratt fylt 17 år. Går på videregående. Jeg bor i fosterhjem, de tror jeg har det bra, men de skjønner ingenting. Alle tror jeg har det bra. Men det har jeg ikke. Jeg bare later som. Jeg har ingen å snakke med. Jeg har en kjæreste som jeg har snakket med men det virker ikke som hun bryr seg, hun blir bare sur på meg. Hun gjør ting som sårer meg men jeg elsker hun så veldig. Jeg vil ikke slå opp men jeg orker bare ikke mer. Hun vet hvordan jeg har det men hun er fortsatt slem mot meg. Jeg trodde jeg kunne snakke med hun, men jeg tok feil. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg orker egt ikke å leve lenger. Har lyst å dø. Slippe alt av smerte. Men jeg vet ikke jeg. I livet mitt har det vært flere nedturer en oppturer. Det er ikke vært å leve. Jeg er ikke sterk nok til det. Det er mange som har det værre en meg men de er også mye sterkere en meg. Jeg er svak, jeg bare later som at jeg er sterk. Jeg er lei av å late som, men jeg har ingen å prate med. Har skrevet alt jeg føler.

SVAR

Besvart 25.03.2020 14:20:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle