Hopp til hovedinnholdet

Hvor ille må det være før man trenger å snakke med en psykolog?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvor ille må det være før man kan trenge psykolog? Sliter med det sosiale og føler meg ensom, og derfor har jeg en veldig vond følelse inni meg. Tenker alltid på ting folk har sagt til meg og dumme ting jeg har sagt til folk før. Har forandret meg veldig, og tenker bare negativt. Mamma er bekymra, men jeg vil ikke snakke for mye med ho for da føler ho seg bare verre med sine egne problemer fra før.

SVAR

Besvart 26.04.2020 10:41:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle