Hopp til hovedinnholdet

Helsesykepleier ville sende meg til BUP, men hun er nå sykemeldt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg tror jeg er deprimert og har angst. Det gjør vondt rundt lungene og når jeg ser ting som gjlr meg redd kjennest det ut som om noen slipper en sten på lungene mine. Det med depresjon er at jeg grine mange ganger daglig og spiser nesten aldri lengre. Jeg har mistet matlysten min og har nesten ingen venner. Jeg kjenner ikke glede ofte og klarer ikke å smile lengre. Har snakket med helsesykepleier om hvordan jeg føler meg og hun ville sende meg til Bup, men så ble hun sykemeldt.

SVAR

Besvart 11.06.2020 16:15:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle