Hopp til hovedinnholdet

Er dette en depresjon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Er man deprimert hvis man føler seg lei seg og tom nesten hele tiden? Hvis man spiser mindre enn før? Eller hva mener dere med spiser mindre mat? Hvis man vil sove mer er sliten hele tiden. Og føler at dem er ubrukelig på skolen og føler at dem ikke kommer til å få bra karakterer? Men får kanskje 5ere noen ganger. Og at når man er i rommet sitt så hører dem bare på trist musikk og ligger i mørket? Men later som ingen ting og smiler til familien og ler og prøver å late som alt er bra. Men kan også være glad noen ganger men når man er slene igjen så er med trist igjen. Er det depresjon? Eller kan det være en type deprisjon? Dette handler ukke om meg men en venn

SVAR

Besvart 11.06.2020 16:25:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle