Hopp til hovedinnholdet

Jeg har slitt en stund med vanskelige tanker og angst...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har slitt en stund nå med vanskelig tanker og angst og etter hvert har det bare blitt verre og verre. Jeg prater med en fysioterapaut hver uke og har mange venner som hjelper, men jeg døler alt blir likevel bare verre og verre. Jeg vil ikke at noen skal bekymre seg og jeg er veldig pro life som person og positiv men de har blitt så slitsomt å holde motet oppe. Jeg føler meg kjempe dårlig i kroppen og er kjempe sliten hele tiden, veldig sulten selv om jeg spiser, vond hodeverk og svimmelhet. Jeg er så sliten og klarer likevel ikke slappe av å sove. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Da jeg slo opp med kjærsten min, siden jeg var så dåelig mentalt og det ikke var et så sunt forhold har det blitt enda verre. Jeg har startet å fåtr angst og jeg har til og me følt på at jeg vil skade meg selv og har noen ganger slått meg selv hardt når jeg gråter. Jeg tenker daglig på at jeg synst det er så tungt å være her, hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 16.06.2020 10:21:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Kort om selvtillit og selvfølelse

Selvtillit og selvfølelse er to begrep som ofte blir brukt om hverandre. De kan imidlertid bety litt forskjellige ting, og det ene kommer ikke nødvendigvis etter det andre.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle