Hopp til hovedinnholdet

Sliter med selvskading og selvmordstanker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg trenger å snakke med noen om alt egt, men de jg har snakket med før har sakt d videre , jeg har så mye på hjertet for tiden vet ikke hvor jeg skal starte , alt er så vanskelig , jeg sitter vær dag og gråter og tenker på hvordan jeg skal dø , jg driver med selvskading fortsatt, og exen min vil ha mg tilbake men hva skal man gjøre vis man selv har mista følelser for han?en han er jwl god , snill osv, vil ikke såre han .... hilsen en jente som trenger svar fort

SVAR

Besvart 21.06.2020 16:22:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle