Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, hva burde jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har har det ganske vanskelig nå for tiden. Jeg må mye på do og har mye magesmerter. Jeg føler meg litt deprimert, klarer ikke å spise, dropper flere måltid om dagen, er undervektig, føler meg helt alene, faren min har vært slem mot meg siden jeg ble født, så får ikke se han lengre (føler meg ganske trist på grunn av det) får ikke se søsteren min lengre(pappa sin side), helsesøsteren som faktisk hjalp meg sluttet på skolen jeg går på, har hatt selvmord tanker, ble mobbet før, er rett å slett sliten, mamma forstår meg ikke, jeg skulle egentlig få en psykolog time men mamma bestiller aldri time. Har angst, ligger i sengen hele dagen, blir desperat når jeg er lei meg (så desperat at jeg kan knuse ting) er desperat etter å kutte meg selv men klarer bare ikke for jeg vil ikke såre mamma. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, hva burde jeg gjøre? plis gi meg tips

SVAR

Besvart 24.06.2020 08:05:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
attach_file

Hvordan tenke bedre om deg selv

Du kan få bedre selvtillit. Ved å stille deg selv noen spørsmål blir du mer klar over hvorfor du tenker som du gjør. Da kan du i neste omgang prøve å bestemme deg for å tenke litt annerledes.

 

Les mer
account_circle