Hopp til hovedinnholdet

Jeg krasjer snart.. redd for at jeg skal forsøke på selvmord igjen..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

for et år siden prøvde jeg å ta livet mitt. sliter mye med depresjon og litt angst. fikk diagnosene etter forsøket. jeg kjenner at jeg krasjer snart på nytt. jeg vil ikke si det til familien. alt bare er kaos inni hodet mitt. jeg er også ganske sikker på at jeg har en spiseforstyrrelse. anoreksi, jeg har gått ned 18kg etter forsøket. siden jeg sluttet å spise så mye for å komme meg ned i vekt. føler jeg enda er veldig stor, får helt angst bare av tanken på alt dette. jeg er helt nede i kjelleren igjen. etter å vært helt nøytral så lenge. det skremmer meg veldig. har en del venner som er bekymret for meg, men jeg sier bare til dem at jeg har det bra. jeg er redd for at det skal gå galt igjen. jeg er også redd for å begynne med selvskading igjen vist det blir gale.. jeg bare orker ikke mer. har følt det sånn den siste måneden, alt bare føles skikkelig ukomfortabelt

SVAR

Besvart 26.06.2020 11:25:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle