Hopp til hovedinnholdet

Jente 14 som føler seg deprimert, og som har begynt med selvskading.  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Dette er et veldig vanskelig tema for meg og snakke om. Det er kun en venninne som forstår meg når jeg forklarer hvordan jeg har det. Jeg er så utrolig sliten for tiden. Jeg orker så vidt og dra på skolen. Jeg tvinger meg selv. Og ting er så vanskelig for tiden, mye krangling, miste venner og sånt. Dette er vell også litt av grunnen til at jeg er så sliten. Jeg er en person som alltid var glad og glad i mennesker. Nå er jeg bare lei meg nesten, og vil ikke være i nærheten av mennensker. Sånn har det vært i 2 måneder nå. Det ligger i huet mitt hele tiden. Og når læreren begynner å mase på at jeg må jobbe på skolen, blir jeg sur og deprimert når jeg ikke får det til. Og i dag skjedde dette, og da ble jeg sur og reiste hjem.. Dette er utrolig slitsomt for meg. og mamma blir jo selvfølgelig på meg. Men jeg klarer ikke holde meg rolig lengre. Jeg blir sur bare noen prater til meg nesten. jeg vil bare være alene. Jeg er også utrolig deprimert, og sitter bare for meg selv og er ikke lengre med andre nesten. Jeg har begynt og kutte meg. og det er ikke noe jeg er stolt over. Jeg prøver å la være, men trangen er der hele tiden. og jeg klarer ikke la være. Jeg orker ikke ha det som dette. og har ingen å prate med som forstår meg utenom venninna mi ..

SVAR

Besvart 16.01.2013 19:30:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle