Hopp til hovedinnholdet

Er jeg helt sinnsyk eller, der alle ser det, utenom meg selv?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Når jeg går ute, blir jeg ekstremt anspent i kropp og muskler. Alt "knyter" seg. Jeg føler at alle ser på meg med en form for mistenksomhet, som om det er noe gale med meg. Jeg vet selv at hodet mitt henger litt foroverbøyd og at kroppsholdningen ikke er optimal, men henger litt foroverbøyd. Skuldre, rygg o.l. Dette har folk sagt til meg, så det er bevist. Men er det grunn til at folk ser på meg? Jeg føler selv at jeg ser sur og sint ut, på grunn av ting som har skjedd, og det har hendt at folk har bedt meg om å smile mer og ikke se så sint ut. Men det er slik jeg er! Når jeg går ute, føler jeg at jeg glir bortover, cm over bakken. Alt føles så uvirkelig og uekte. Føler meg som er robot, helt uekte, fordi alle ser sånn på meg og jeg er så anspent. En gang jeg og noen venner skulle si farvel til en nabo, siden han skulle reise. Når han åpnet, smilte jeg, og det første han sa var "det der var et skikkelig psykopatsmil". Er jeg helt sinnsyk eller, der alle ser det, utenom meg selv?

SVAR

Besvart 22.03.2015 20:07:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle