Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble tungpustet en kveld, og etter den dagen har jeg vært det hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Det var en kveld jeg fikk noe skremmende. Jeg ble tungpustet en kveld, og etter den dagen har jeg vært det hele tiden. Jeg onanerte en kveld og fikk det rett etter. Jeg kjente at pusten gikk litt, begynte å skjelve ,svette litt og pulsen ble høy.Ble redd. Jeg tok alle nødvendige prøver (ekg, røgntegn for lungene og blodprøver) alt dette var bra og var "frisk". Siden legene ikke finner noe sykdom...Hva kan det være daa?? Jeg har vært tungpusta i minst 2 mnd nå. Og når jeg onanerer nå så føler jeg at jeg blir litt "dårligere". Noen tror dette er angst ellerno. Jeg tenker for masse på dette og vet ikke hva det er. Men det jeg fikk dette etter at jeg onanerte. Og at jeg blir på en måte litt dårligere, men det kan kanskje være pga at jeg er tungpustet fra før av?? Hva kan årsaken være? Har også hjertebank til tider. Vet ikke om det er angst. Men det kan være stress. Men det er vanskelig å tro det når jeg vet at jeg fikk dette etter onanering. Og at jeg blir litt "verre" av å gjøre det.

SVAR

Besvart 06.12.2017 10:13:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
account_circle