Hopp til hovedinnholdet

Hele tiden tenker jeg forferdelige ting om meg selv, jeg hater meg selv.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vil ikke egentlig leve mer. Jeg har venner, foreldre som «bryr»seg og har det fint på skolen. Men jeg vet ikke hva det er som skjer med meg. Hele tiden tenker jeg forferdelige ting om meg selv, jeg hater meg selv. Ingen bryr seg om meg, de bare sier de bryr seg. Og den eneste grunnen til at jeg har venner er fordi de prøver å være snille, men egt synes de bare jeg er irriterende og rar. Uansett hvor mye de sier de bryr seg tror jeg ikke på dem, hver gang jeg snakker bare avbryter de meg som om at jeg er uviktig og hvis jeg ikke snakker legger de ikke merke til meg selv om jeg sitter rett foran dem. Jeg er bare en høylytt, irriterende jente som ingen bryr seg om. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt mer. Jeg er udugelig og verdiløs.

SVAR

Besvart 18.02.2018 12:13:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle