Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt hodepine og føler meg så rar etterpå. Hvorfor er det silk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har fått hodepine som gikk til 3-4 dager når jeg var i skolen i disse dagene var jeg veldig usosial og jeg klarer ikke å gjøre oppgavene på skolen jeg var veldig ukonsentrert og bare gjorde ingenting. Når jeg hadde hodepinen følte jeg at det var tungt i hodet, det føles ut som en boble eller noe som sitter inne i hode mitt. Når jeg står opp føler jeg lite av hodepinen. Men den boblen som sitter i hodet mitt gjør til sånn at jeg føler meg annerledes. jeg gidda ikke å snakke med vennene mine jeg hadde så my depresjon inni meg. Jeg føler meg ikke fri liksom ikke lykkelig. I går så mistet jeg hodepinen min men fortsatt føller jeg at det er noe i hodet min. Jeg ser på telefonen vær gang jeg legger meg. Jeg spiller pc spill vær dag. Og jeg har på lyset i rommet mitt hver eneste gang når jeg legger meg til sov. Jeg håper dere kunne finne ut hva som skjer

SVAR

Besvart 13.06.2019 21:36:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle