Hopp til hovedinnholdet

Jeg skulle gjerne fått litt hjelp før jeg gir opp alt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har prøvd å jobbet bedre min psykisk helse i mange mange år nå for den er svært ødelagt etter en svært dårlig barndom og en svært dysfunksjonell familie som jeg har i stor del blitt traumatisert av. Jeg har blitt bedre i noen aspekter, men de siste 8 månedene har min mentale psyke blitt verre og verre. Jeg sliter veldig med nihilisme, jeg gjør det svært dårlig på skolen, jeg drikker omtrent hver dag og har gjort i snart 6 måneder, jeg får tak i forskjellige rusmidler gjennom nettet for å få en liten periode der jeg kan føle meg nokså OK. familien min er ingen jeg kan prate med for min familie fungerer ikke sånn, jeg har mange venner, men ingen som faktisk kjenner meg, jeg føler at jeg rett og slett ikke klarer det mer. Jeg er så utrolig sliten hele tiden, men jeg får ikke sove om natten. Noen dager døgner jeg helt, men i gjennomsnitt sover jeg omtrent 3 timer hver natt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger, jeg skulle gjerne fått litt hjelp før jeg gir opp alt.

SVAR

Besvart 11.12.2019 12:23:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Over 18 med psykiske problemer?

Det er hjelp å få ved psykiske problemer. Kontakt skolehelsetjenesten, Helsestasjon for ungdom, fastlegen eller Psykisk helsetjeneste i kommunen. De kan gi deg samtalehjelp og/eller henvise deg til DPS eller annen psykolog.

 

Les mer
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
attach_file

Sånn sørger du for å få nok søvn

Mange bruker mye tid på å spille og har mye glede av det. Pass bare på at du få nok søvn. Vi har tipsene som hjelper deg hvis du sliter med å sovne.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle