Hopp til hovedinnholdet

Har avvist en jeg likte veldig godt når han sa han likte meg, fikk panikk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. Jeg lurer på noe, siden for en stund siden holdt jeg på med en fyr jeg likte kjempegodt. Vi snakket sammen en del og jeg fortalte han at jeg hadde blitt utsatt for en voldtekt for 2 år siden. Da vi snakket sammen om det så stilte han meg en del spørsmål, og jeg fikk virkelig følelsen av at han lyttet til meg. Jeg fortalte også at jeg har slitt en del psykisk, noe han helt klart respekterte og han sa han ville være der for meg og støtte. Men da han sa at han likte meg veldig godtap fikk jeg bare helt panikk! Sluttet å snakke med han og svarte ikke mer.. Vet jeg såret han. Skjønner ikke hvorfor det er sånn at hver gang jeg blir glad i noen så freaker jeg ut og ignorerer de. Snakket med behandleren min om hvorfor det er sånn og han sier det er pågrunn av EUPF diagnosen min, at det er et vanlig symptom. Men jeg vil ikke være sånn, jeg vil kunne være glad i mennesker.. Har dere værsåsnill noen tips om hva jeg kan gjøre? Og hvordan be om unnskyldning til han jeg likte så godt..?

SVAR

Besvart 03.02.2020 21:53:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for at kjæresten skal gjøre det slutt?

Å vite at du har en person som bryr seg om deg og setter deg først er en utrolig trygghet. Men hva hvis du begynner å tvile på at den andre fortsatt har følelser for deg?

Skrevet av ungdomsjournalist Tiril.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle