Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler livet mitt er helt meningsløst....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg føler livet er helt meningsløst. Jeg går på ungdomsskole og har hatt gode karakterer hele veien, men nå i 10. har jeg begynt å ikke bry meg om skole. Grunnen til dette er at jeg føler at ingen av utdanningsprogramene på VGS fører til noe jeg interesserer meg for. I tillegg til dette har jeg venner, men føler meg alene her i verden. Jeg har heller ingen hobbyer eller interesser, så på fritiden ligger jeg bare hjemme i sengen. Jeg føler alt livet dreier seg om er å følge normer og regler i samfunnet, skaffe seg en vanlig jobb, og deretter bli pensjonist. Selv om dette kanskje er godt nok for mange, syns jeg det er helt meningsløst.

SVAR

Besvart 13.02.2020 14:51:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Zelda om yrkesvalg

Sliter du som Zelda med å finne ut hva du skal bli? Vi har gode tips på emnet "Yrkesvalg".

 

Les mer
attach_file

Fysisk aktivitet i hverdagen - viktig og sunt

Helst bør du være aktiv minst en time hver dag. All aktivitet er bedre enn ingen aktivitet!

 

Les mer
account_circle