Hopp til hovedinnholdet

Jeg bekymrer meg veldig for fremtiden. Burde jeg snakke med noen om dette.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går studiespesialiserende Vg3 og bekymrer meg veldig for tiden etter at jeg er ferdig på skola. Skal ta lærerutdanning men gruer meg i frykt for og mislykkes og dette tenker jeg ofte på vis jeg er alene eller skal legge meg. Dette som årsak av at jeg har opplevd mange nedturer tidligere og har dårlig selvtillit. Er i tillegg redd for at jeg ikke skal bli kjent med noen enda jeg kjenner mange på videregående og skal studere i egen hjemby. Moren min kjenner til dette, men er det flere jeg burde snakke om dette til

SVAR

Besvart 24.02.2020 13:08:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
account_circle