Hopp til hovedinnholdet

Spørsmålet e egt, ka kan æ gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, æ e snart 16 år å har allerede slitt mye med død og depresjon. I en stund nu har æ hatt en trang til å skjære opp/ødelegge ting når æ blir Skikkeli sur. Fikk seinest igår vite at bestevenninna mi styre med han æ e forelska i, kjente at da eksploderte d. Før dreiv æ mye med selvskading, angst osv. Æ kjenner at æ e frisk nu, å æ har den hær trangen til å skjære i noe, men æ vil ikke skjære i mæ sjøl igjæn. Spørsmålet e egt, ka kan æ gjøre? Har ikke tolmodihet nok til å ordne opp m noen på en ordentlig måte, æ klikker. Men d e ikke sånn at æ begynner å rope å slår til alt rundt mæ, æ legger mæ på gulvet, gråter å får ikke puste. D kjennes ut som at æ ska dø, værsåsnill hjelp. Takk på forhånd

SVAR

Besvart 27.04.2020 21:53:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Sinne er en normal følelse som vi alle har, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
account_circle