Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler alt går i nedoverbakke...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Føler at alt bare går i nedoverbakke. Ting var greie før, når vi var på skolen da jeg følte at jeg hadde en fremtid. Men nå når det ikke er sikkert jeg får lærlingplass vet jeg ikke lenger. Hater at jeg er den jeg er, siden er sjenert ødelegger det så sykt mange muligheter. Prøver å være mindre sjenert, har blitt bedre men er enda dager hvor jeg ikke vil gå ut av huset engang. Har tatt så sykt mange dumme valg i det siste, og jeg føler alle vennene mine er sure på meg. Har snakket med BUP tidligere, men blir bare verre igjen. Vet ikke hva jeg skal gjøre lenger, uansett hva jeg gjør går det skeis.

SVAR

Besvart 03.05.2020 10:48:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Hvordan mestre bekymringstanker?

Er du en som bekymrer deg mye og som synes det er vanskelig å slutte og bekymre seg? Du har gjerne bekymret deg for hvordan det skal gå på eksamen, hvordan du skal klare å betale husleie og samtidig ha nok penger til mat eller om du i det hele tatt vil komme i jobb etter utdanning? Det å bekymre seg er naturlig, men kan bli slitsomt hvis bekymringstankene tar overhånd. Her er noen råd på hvordan du lettere kan kontrollere bekymring.

 

Les mer
account_circle