Hopp til hovedinnholdet

Jeg er nysgjerrig på noen spørsmål hos dere. Har dere svarene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, leste et spørsmål hos dere, og ble nysgjerrig på en del spørsmål som sto som forslag. Hva er svaret på alle de spørsmålene under? Finner ikke igjen linken til de. Hva vil det si å ha en uspesifisert gjennomgående utviklingsforstyrrelse? 01.06.2009 Psykisk / følelser Ønsker å holde foredrag om gjennomgripende utviklingsforstyrrelser 07.12.2016 Funksjonsnedsettelser Hva er uspesifisert angstlidelse? 28.06.2015 Angst Jeg lurte på om dere kunne forklare meg hva diagnosen går ut på? 22.08.2019 Funksjonsnedsettelser Kan man stille diagnosen eupf uten utredning? 10.06.2019 Psykisk / følelser Jeg får ikke behandling for uspesifisert spiseforstyrrelse, hva gjør jeg? 04.01.2019 Spiseforstyrrelser har fådd strekker merker på ryggen.... 10.05.2009 Hud & hår Lurer på hva det menes med utviklingsforstyrrelse. 08.03.2018 Kropp og helse Mulig å fjerne ADHD-diagnosen? 14.04.2018 Kropp og helse Jeg tror diagnosen min er feil 21.05.2019 Funksjonsnedsettelser

SVAR

Besvart 05.05.2020 10:26:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du Asperger syndrom, eller kjenner du noen som har det?

Asperger syndrom består ikke av ett enkelt symptom, men mer som et mønster av vansker. Personer med Asperger syndrom har forskjellige typer vansker, men også noen likhetstrekk.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Myter og fakta om spiseforstyrrelser

Det er mange myter om spiseforstyrrelser. Her får du informasjon om hva som er sant og usant.

 

Les mer
attach_file

Hva er ADHD?

Daniel sitter ved pulten sin i klasserommet, men han hører ikke etter. Lærerens stemme føles som en grøt av lyd. Han snur seg og roper ut i rommet. Han kjeder seg. Læreren ber ham være stille. Daniel tar opp blyanten og slår den taktfast i pulten. Det bråker. Læreren blir sur. Klassekameratene ler. Daniel er ingen bølle. Han gjør så godt han kan.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle