Hopp til hovedinnholdet

Føler meg ganske ensom selv om jeg har venner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år. Jeg er en som de fleste ville kalt emo, men jeg er stolt av det og bryr meg ikke om at folk kaller meg det. Men en ting jeg har merket i det siste er at jeg føler meg ganske ensom. Er vanskelig å beskrive det. Jeg har venner og alt sånn, men jeg føler meg bare ensom. Også føler jeg at jeg hele tiden har noe tungt inni meg. Det er slitsomt. Jeg griner nesten hele tiden, det trenger ikke å være noen grunn. Plutselig kjenner jeg en sterk følelse inni meg (en dårlig følelse) også blir jeg lei meg og griner. Jeg sliter med å stå opp om morningene fordi jeg føler at det ikke er noen grunn å stå opp for. jeg føler at alt er meningsløst. Jeg har blitt brukt av en gutt i over et år, og hele tiden var jeg stup forelsket i han mens han såret meg på nytt og på nytt, og det var etter det jeg har følt meg sånn som jeg gjør. Alt er hans feil. Og etter alle følelsene jeg har hatt, og alle deprimerte episoder så føler jeg ikke noe egentlig. Jeg skader meg selv, for det er den eneste måten jeg kan føle noe. Jeg har vært hos helsesøster på skolen, men det hjelper ikke. Har dere noen råd?

SVAR

Besvart 10.12.2013 22:25:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle