Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vondt i nakken, blir svimmel og det gjør vondt når jeg puster inn. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) jeg har et par spørsmål: •når jeg går hører jeg ofte knirke eller knekke lyder i skjelettet, i nakken, foten, armen, ryggen. Jeg har også veldig vondt i nakken, og når jeg bøyer hode til side og knekker det gjør d veldig vondt i hode å nakken lenge å jeg blir svimmel. Hvorfor gjør det det? •jeg går på anti-depressive og har hatt det helt greit en stunn, men begynner og tenke mye slik jeg tenkte før... Uansett hvor eller hvem jeg ser på så ser jeg for meg masse blod og at noen dreper dem osv...er det noe jeg kan gjøre/prøve? Har prøvt psykolog men taklet det ikke, stoler ikke på dem... •noen ganger når jeg puster inn, gjør det veldig vondt i lungen( en av dem) første gang var det høyre og andre gang venstre. Det er intenst vondt, så jeg kan ikke puste dypt inn når jeg har vondt... Vet dere hva det kan være? Vet at det var litt utenfor kategorien men "kropp og helse" gikk ikke å ta, håper dere kan svare :)

SVAR

Besvart 30.08.2014 11:01:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle