Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp, men jeg tror jobben holder meg tilbake. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg trenger virkelig psykiatrisk hjelp, og har tenkt på å søke legen flere ganger grunnet stor depresjoner! Men det som holder meg mest tilbake er jobben! Vet dere om jeg får mulighet å gå på jobben hvis jeg er innlagt på psykiatrisk avdeling? Evnt. Hvordan det blir med skolen, om jeg får lov til å fort. Å gå på jobb og skole selv om jeg er innlagt litt?

SVAR

Besvart 09.05.2015 17:19:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle