Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter og føler jeg kjemper kampen helt alene. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 18 år. Jeg har slitt og sliter psykisk. mer nå enn før. Jeg har blitt mobbet fysisk og psykisk hver dag over 10 år, drapstruet, og voldtatt. Jeg har null selvtilitt og sliter ekstremt med angst. jeg kommer meg ikke ut av huset. jeg kan gå hjemme i flere uker/måneder før jeg våger å gå ut. men da går jeg aldri ut alene. Jeg føler at jeg på en måte lever i et fengsel. jeg isolerer meg selv, samtidig som at jeg ikke vil det. jeg vil kunne gå ut på kafe eller dra på butikken uten å måtte forberede og overbevise meg selv 2 dager i forveien. Jeg lever en evig kamp med meg selv. og føler at ingen forstår meg. jeg har gått arbeidsledig i et år snart. Men jeg får ikke noe støtte fra nav fordi de mener jeg ikke har grunnlag for å få det. jeg trenger noen som kan kjempe kampen med meg. noen som står løpet ut og ikke gir opp. som hjelper meg når jeg ligger nede. jeg har verken mot eller krefter til å kunne kjempe mot nav eller psykiatrien. jeg har gitt opp.

SVAR

Besvart 18.08.2015 13:24:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle