Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så sliten og lei av livet mitt, orker snart ikke mer!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er snart 17år, og jeg orker ikke mer. jeg er så sliten! jeg er så lei av livet mitt! jeg klarer ikke mer. jeg får ikke til noe, og kommer ikke til og oppnå en dritt! livet mitt gir ikke mening. jeg fikk 2,98 i snitt til jul, og ar søkt på skole allerede, er ikke sikkert jeg kommer inn en gang, går på internatskole, har ikke sagt t mamma hva jeg fikk, jeg tør ikke. jeg føler meg udugelig! jeg liker ikke meg selv, og orker ikke leve lenger! har gått til psykolog og sånn før men hjelper ikke, jeg klarer aldri si hva jeg tenker uansett. Jeg vil ha fred, jeg vil bort nå! jeg klarer ikke mer! vet ikke hva jeg skal gjøre, tør ikke prate med noen. og vil ikke prate med noen, for da kontakter dem bare foreldrene mine, og orker ikke mase fra dem! jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre! jeg vil bare dø egentlig! :( jeg tror ikke ting kommer til og bli bedre, denne gangen går det ikke! jeg vil bort! få fred, og komme til himmelen.

SVAR

Besvart 13.03.2016 23:41:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle