Hopp til hovedinnholdet

Sliter litt psykisk, mangler motivasjon og energi. Trenger hjelp. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Jeg er en gutt på snart 15 år, og jeg sliter en del psykisk og mentalt. Jeg aner ikke hvorfor, jeg blir ikke mobbet og sånn. Ikke er det noe særlig kroppspress heller. Jeg føler meg utslitt nesten hele tiden, og derfor orker jeg ikke å gjøre veldig mye og være i mye fysisk aktivitet. Derfor sitter jeg mye inne og spiller, og jeg har en del problemer med ryggen. Jeg har pratet litt med mamma om at jeg har plager med ryggen og at jeg er mye sliten, men hun sier bare "Kom deg opp og ut og vær i fysisk aktivitet!", men jeg orker det bare ikke! Hun forstår seg ikke på hvordan jeg har det. Det er altfor mye skole, og det tapper meg rett og slett for krefter, og jeg har mistet motivasjonen til å jobbe mye med skolen. Jeg har også søvnproblemer, og jeg sliter med søvnmangel. Ikke engang i helgene klarer jeg å sove lenge, selv om jeg trenger mye søvn... Vær så snill og hjelp meg. Jeg trenger all den hjelpen jeg kan få for å få mer motivasjon og energi igjen.

SVAR

Besvart 26.05.2016 15:15:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle