Hopp til hovedinnholdet

Jeg har drevet med selvskading i 2 måneder men har sluttet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er jeg rar???????? Hei jeg har drevet på med selvskading i 2 måneder, og jeg føler at jeg har innsett at jeg må slutte. Så det er det jeg har gjort, men er det rart for jeg har lest litt om selvskading og nesten overalt står det at dem fleste driver på med det i flere år, men idesiste har jeg følt meg deprimert men jeg vet ikke om jeg er det. Fordi det er sånn at jeg klarer å være lykkelig det er bare det at det varer ikke lenge og da begynner jeg å tenke at jeg ikke er bra nokk og sånt. Jeg har også fått et tilbud om å begynne på bup av helsesøsteren på skulen,men Jeg har allerede problemer i livet mitt, og sist år hadde jeg og venninnen min en stor krangel med en anen, og foreldrene våres ble kalt inn av rektor. Etter dette sa moren min til meg at hun ikke ville bli innblandet i mer drama, og jeg føler ikke jeg akkurat kan si det at jeg har problemer nå, og vil begynne på bup. Sefølgelig er det ikke bare derfor jeg er usikker men også fordi jeg aldri snakker om følelsene min og ikke

SVAR

Besvart 31.05.2016 22:58:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
account_circle