Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så utrolig sliten hele tiden..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går i 9.klasse og har i det siste (det siste året hehe) følt på mange følelser som jeg ikke helt klarer å sette ord på. Jeg er utrolig sliten hele tiden, jeg overtenker alt som gjør at jeg blir nervøs, er veldig mye trist egentlig uten grunn og føler at mye eller ofte alt jeg gjør bare er meningsløst. Jeg føler også at jeg aldri er bra nok, og har en del problemer med hvordan jeg ser meg selv. Jeg er så sliten og nå i det siste har jeg ikke hatt motivasjon eller rett og slett energi til å gjøre noen ting, og jeg kjenner at jeg ikke klarer skolearbeid eller å fokusere i timen. Jeg er umotivert, deppa og føler at alt er meningsløst hele tiden. Samtidig bare fysisk klarer jeg ikke. Jeg har vært gjennom en del før, hvor det gikk så langt som selvskading(foreldrene mine vet om det). Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg syntes det er så utrolig ubehagelig å snakke med noen om dette. Jeg bare klarer det ikke, og jeg føler ikke at foreldrene mine forstår og reagerer på riktig måte..

SVAR

Besvart 23.10.2016 13:07:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle