Hopp til hovedinnholdet

Føler jeg har depresjoner, men vet ikke helt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Livet mitt er ikkje så bra akuratt nå. Føler at eg ikkje passer heilt in på videregående. Sitter for det meste hjemme alene når eg kommer heim. Eg sier at eg gjør lekser men er bare på YouTube. Føler eg har depresjoner men vett ikkje heilt. Har lite til ingen glede til dagen. Vett ikkje kva eg bli. Alt er bare for vanskelig. Foreldrene mine er alltid vært der for meg men nå har eg komt til en plass i livet det eg ikkje bryr om eg lever eller dør. Så spørsmålet mitt er kva kan eg gjør for å få glede i livet uten venner. For det er vanskelig å eg klare ikkje å finne noen som er like meg. Så om dere kan komme med noen tips til kva eg kan gjøre. PS Vill ikkje snakke med foreldrene mine om dette

SVAR

Besvart 08.01.2017 17:05:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
account_circle