Hopp til hovedinnholdet

Negative tanker og gråter hver dag

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er redd. Det er negative tanker som alltid gjør meg usikker. Det føles ut som en annen person er i kroppen min, men det er min stemme. Det gjør meg usikker, trist og redd. Jeg vet ikke hva som er galt med meg. Klarer ikke å være rolig, eller slappe av mesteparten av tiden. Dette går utover søvnen min, interessene mine (seksuell og andre), spising (får mindre lyst til å spise). Det er alltid sånn at når jeg har en positiv tanke, kommer det en negativ tanke rett etterpå å ødelegger den. Jeg vil bare at det skal stoppe. Jeg er på utveksling, og dette gjør det enda vanskeligere. Føler at det eneste som hjelper meg er kjæresten min, men han er i Norge. Han er den eneste som klarer å gjøre meg glad. Jeg griner hver dag. Hversåsnill hjelp meg. Hodet mitt er ett rot.

SVAR

Besvart 15.02.2017 21:09:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle