Hopp til hovedinnholdet

Synes livet er kjedelig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente som går 1vg. Jeg synes livet mitt er veldig kjedelig, jeg er ikke deprimert eller mangler venner ellernoe, men jeg har et spenningsbehov som ikke oppfylles av vanlige aktiviteter. Jeg liker å feste og væe ute med vennene mine, men jeg har lyst på et spennende liv, noen ganger skulle jeg ønske at jeg levde under krigen eller hadde farer rundt meg. Jeg føler at menneker lever også dør de uten å gjøre en forskjell eller utgjøre noe i det hele tatt. Jeg tenker ofte på f,eks. hvordan man kan snike en bombe inn på et fly, selvom jeg aldri kunne gjort det, men det er planlegingen bak det og kicket for å bli tatt som appelerer til meg. Hvorfor føler jeg det sånn og er det noe jeg kan gjøre for å mette behovet mitt?

SVAR

Besvart 09.03.2017 08:50:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle