Hopp til hovedinnholdet

Utro kjæreste

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter veldig mye med at kjæresten min har vært utro mot meg tidligere. Har ikke noe tillit til han, og klarer ikke at han skal dra på fester uten meg tilstede. Liker egentlig ikke når han gjør noe uten meg der i det hele tatt. Har veldig lyst til å stole på han, men vet ikke hvordan. Tenker fortsatt på ting som skjedde for 4 år siden. Vi kan også helt enkelt sitte og se på TV, så får han en melding. Så sitter jeg for meg selv å tenker "nå fikk han sikkert melding av henne", selvom jeg vet at de ikke har snakket sammen på lenge. Også blir jeg sur, så skjønner han ikke hvorfor. Eller hvis han reiser til en kompis, så kan jeg tenke "nå møter han sikkert andre jenter", også blir jeg sur så begynner vi å krangle, også skjønner han ikke hvorfor jeg er sur. Dette tærer veldig på forholdet. Blir helt utslitt av å gå rundt og ha så mye tanker hele tiden. Hva kan jeg gjøre for å få bort disse negative tankene?

SVAR

Besvart 11.03.2017 14:54:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Kristoffer blir sjalu og sint når kjæresten skal på fest

Kristoffer er veldig glad i kjæresten sin Anne. I det siste har de gjort ting hver for seg, da føler Kristoffer seg utrygg og blir redd for å miste henne.

 

Les mer
account_circle