Hopp til hovedinnholdet

Angst, bekymring og redd for ME.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 15 år som tror jeg lider av angst/hypokonderi. Jeg har de siste ukene vert redd for at jeg har ME. Jeg har av og til vondt i hodet, sliter litt med synsforstyrrelser og det mest skremmende er at jeg ikke snakker skikkerlig. Jeg kan stokke om bokstavene i et ord. Si noe jeg ikke tengte å si, ikke greie å utale bokstaver og ord, eller å stamme. Dette har ikke vert noe stort problem før, men har hatt noen småvandker med det etter et kraftig migreneanfall i sommer. Og nå er det blitt verre. Jeg har siden 2012 (tror jeg) vert redd for å miste noen eller å dø selv. Dette etter at min bestefar gikk bort. Føler jeg må si ordentlig hade til et familiemedlem hver gang de drar. For jeg er redd noe alvorlig skal skje med dem. Tidligere har jeg hatt kraftige tvangstanker også. Men alt har roet seg betrakterlig det siste året. Først for noen uker siden begynte jeg og kjenne på de fysiske symptomene. Etter å ha hatt influensa. Har sett at jeg har mange angst/me symptomer.angst?

SVAR

Besvart 14.03.2017 11:07:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle