Hopp til hovedinnholdet

Annerledes enn andre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har sett at jeg er anderledes enn andre, mens alle går rundt å er glad i hverandre, finner kjærlighet, synes synd på hverandre finner jeg meg ikke i dette. Jeg har ikke følelser som folk beskriver dem, jeg føler ikke det på samme måte utenom sinne og aggresjon. Glede er ikke der, og er mer som nysgjerrighet for det jeg kan få ut av en gitt situasjon, sorg er ikke der, kjærlighet er rett og slett ikke til stede da jeg ikke finner nytelse av å ha noen, men mer av utfordringene ved å få noen til å bli avhengig av meg, sexen jeg kan få, og på slutten av dagen bryr jeg meg ikke om dem lenger. De er som en dukke i livets spill, i mitt spill og hva kan jeg gjøre før det er game over? Jeg later som jeg ler av en komedie, later som jeg har glede og later som jeg gråter rundt folk sånn at de ikke oppdager at jeg ikke er som dem, at de føler seg trygge på meg sånn at jeg kan få noe ut fra dem. Penger, mat, bensin eller annet. Alle har noe å gi til jeg ikke har noe interesse i dem mer.

SVAR

Besvart 26.04.2017 08:41:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle