Hopp til hovedinnholdet

Slitt mye med kvalme hver eneste dag.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har slitt mye med kvalme hver eneste dag siden juni 2016. Er hvertfall kvalm 2-3 timer om dagen, og jeg vet ikke selv hva jeg skal gjøre for å ikke bli kvalm. Har aldri kastet opp denne perioden. Eneste er at jeg sliter med sosial angst, at det kan være en angst reaksjon, men er liksom ikke helt sikker. Kan også være jernmangel, for det har jeg hatt før. Jeg er mest kvalm når jeg er på skolen, kan ikke sitte i ro i klasserommet uten å må be om tillatelse om å gå ut. Har til og med vært så kvalm at jeg har fått lov til å dra hjem. Er også litt kvalm hjemme og på natten, men ikke hver dag/natt. Så jeg lurer på om du kanskje vet om noe jeg kan prøve for å føle meg bedre, eller hva det kan være? Takk for svar.

SVAR

Besvart 04.05.2017 10:11:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
account_circle