Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med utallige psykiske problemer. Hva skal noen i min posisjon gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter med utallige psykiske problemer, uten diagnose. Jeg har oppsøkt fastlege, psykolog, psykiater, og vært innlagt på psykiatrisk avdeling flere ganger i løpet av livet og alt jeg satt igjen med var traumer og uakseptabel behandling. Altså ingen behandling i det hele tatt. Jeg klarer ikke lenger å oppsøke lege og møte opp til noe som helst da jeg er helt ødelagt, så og si grønnsak, og foreldrene mine, som jeg bor hos, nekter å oppsøke hjelp for meg lenger. Jeg har vært fanget i eget hus i årevis nå og har så alvorlig sykdom at det ikke bare er snakk om depresjon og angst lenger, som legene sa at jeg hadde da jeg sist oppsøkte hjelp som barn. Det virker ikke som om det finnes behandling der ute for noen med min alvorlighetsgrad, og jeg vet ikke hvor jeg skal søke hjelp lenger. Ikke det at jeg klarer å oppsøke hjelp heller, da både det å ringe eller møte opp noe sted er umulig. Hva skal noen i min posisjon gjøre? Hvor oppsøker man hjelp når man ikke engang klarer å oppsøke hjelp?

SVAR

Besvart 24.05.2017 19:58:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle