Hopp til hovedinnholdet

Jeg er nesten 100% sikker på at jeg har enten angst eller ADHD/add av noe slag. Jeg klarer aldri å sitte stille på skolen, heller ikke ved middagsbordet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er nesten 100% sikker på at jeg har enten angst eller ADHD/add av noe slag. Jeg klarer aldri å sitte stille på skolen, heller ikke ved middagsbordet, jeg må alltid tegne eller fikle med noe. På skolen snakker jeg alltid med den ved siden av meg (veldig høyt, men merker aldri hvor høyt jeg snakker) og de blir irriterte på meg fordi jeg bare fortsetter å snakke. en av skoletimene våres varer i 1,5 time og det er det værste, jeg klarer ikke sitte stille i en halvtime en gang. Alle innleveringene/prøvene/leksene begynner jeg på sent på kvelden dagen før, selvom jeg vet at jeg burde ha startet før, så skjer det aldri. Jeg har egentlig alltid vært ganske flink på skolen men det har blitt dårligere nå enn før. mamma sier hele tiden til meg at jeg har ADHD ved middagsbordet fordi jeg ikke klarer å sitte stille men hun tar meg aldri til legen for å sjekke det. men jeg er nesten 100% sikker på at jeg har en slags form for angst. Men nå er det ikke plass til å skrive mer (max 1000ord)

SVAR

Besvart 20.10.2017 20:30:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle