Hopp til hovedinnholdet

Mitt største ønske er å dø, sånn virkelig, så fort som mulig...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år, ferdig med julaften for nå og åpnet alt, jeg innså jeg ikke gledet meg til idag, det var liksom ikke noe spesielt artig, bare mye mas og pes og dritt liksom. Mitt største ønske er jo å dø, sånn virkelig, så fort som mulig, trives ikke her i verden, verken på skolen eller hjemme, eller sosialt ute med venner, blir så dødssliten alt, ingenting er perfekt sparer liksom penger til å dra til ett eller annet land der noen kan «avlive meg» har lyst til å leie leiemorder på megselv liksom, har lyst til å dø helst nå, så fort som mulig.... hva skal jeg gjøre, orker virkelig ikke mere og vet godt det selv og vet godt ingen helsesøster eller galehus kan hjelpe meg jeg har gjort meg ferdig med livet mitt for å si det sånn og dø å få slippe alle vennene mine og alle i familien min hadde vært veldig fint, jeg er ganske sikker på at jeg HAR LYST til å dø men Vetikke hvordan jeg skal dø jeg er redd for selvmord (redd for at det skal gjøre vondt)! HJELP!

SVAR

Besvart 25.12.2017 15:24:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle