Hopp til hovedinnholdet

Føler meg ofte helt "tom".

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 13 og jeg lurer rett og slett på hva som feiler meg. Jeg klarer å le med vennene mine og har det bra på skolen, men når jeg er alene føler jeg meg helt «tom». I begynnelsen gråt jeg skikkelig, men nå klarer jeg ikke å gråte i det hele tatt. Jeg har kuttet meg selv, og klarer bare å tenke på at jeg vil gjøre meg selv vondt. Noen ganger spiser jeg ikke, men jeg spiser veldig mye andre ganger. Jeg sover også lite noen ganger og andre ganger veldig mye. Jeg klarer ikke å konsentrere meg og har vanskeligheter for å tenke på noe annet enn alt negativt med meg selv osv. Til tider skulle jeg ønske jeg var dø og ser ingen annen løsning. Jeg vil ikke leve sånn her lenger, og vet ikke helt hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 01.01.2018 16:21:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle