Hopp til hovedinnholdet

Humøret mitt svinger veldig fort og dette går utover venninna mi.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer på hva det er med meg, humøret mitt forandrer seg på noen minutter. i det ene minuttet kan jeg være kjempeglad og le med alle sammen, men i det andre sekundet kan jeg være på gråten å snakker ikke med noen. Jeg er egt en veldig sosial person og har mange venner, og en bestevenn som betyr alt for meg. Men jeg kan bli trist eller sur på skolen, og da lar jeg det gå utover bestevenninna mi. Jeg vet ikke hva det kan være, men jeg føler at det kan være vanskelig å forholde seg til meg for henne. jeg vet ikke hvor dette kommer fra eller hva jeg kan gjøre. jeg tenker ofte at det hadde vært fint om jeg ikke var her, at jeg bare forsvant. Hvis en bil kjører forbi meg tenker jeg at det er bare å hoppe foran den, så slipper jeg livet. Jeg er så utrolig lei av å gå rundt å være trist på skolen, men jeg vet ikke hvorfor jeg er trist. hva kan jeg gjøre? takk for svar!

SVAR

Besvart 26.01.2018 17:43:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle