Hopp til hovedinnholdet

Hvor lang tid tar det før ting blir bedre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har slitt psykisk hele 2017. På slutten av året var jeg redd for at 2018 skulle bli like ille. Det startet bra, men så har det bare gått nedover igjen. Noen ting blir bedre mens andre ting blir verre. Når jeg tror ting har blitt bere varer det noen dager eller bare timer, før det blir verre igjen. Har kanskje ikke slitt veldig lenge, men føles sånn. Jeg orker bare ikke at 2019 skal bli ille også og at det kommer til å fortette i åresvis. Det er så slitsomt å tenke frem i tid. Jeg vil bare bli glad og sånn, men føler liksom ikke at jeg fortjener det. Hvor lang tid pleier det å ta før ting går til det bedre?

SVAR

Besvart 29.05.2018 19:26:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle