Hopp til hovedinnholdet

Hei, livet mitt er ganske rotete og noen ganger føles alt helt jævelig...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, livet mitt er ganske rotete og noen ganger føles alt helt jævelig. Men jeg fortsetter å gå rundt og smile til alle. Men for en stund siden slo jeg og kjæresten opp, det var som om noen ødela masken min og alle følelser rant ut. Jeg var mer fortvila enn jeg ville vært om jeg ikke hadde alle disse følelsene inni meg. Alle synes det virker som jeg har blitt glad igjen, men jeg har egt bare fått masken tilbake. Jeg vet ikke hvordan jeg skal fortelle folk hva som skjer inni hodet mitt, synes det er vanskelig med foreldre og familie og det er ikke mange jeg stoler på eller vil åpne meg for.

SVAR

Besvart 03.06.2018 18:11:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle