Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med ensomhet og bekymringer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Mulig det er feil kategori, men jeg søker etter hjelp da jeg sliter sterkt med ensomhet og bekymringer. Dette fører til depresjon og selvmordstanker. Jeg bor alene, og jobber som lærling i et brukerstøtte firma for IT systemer. Når jeg er hjemme er jeg alltid alene, veldig sjeldent får jeg jo besøk av familie- men grunnet komplikasjoner er jeg ikke allverdens glad i familien for øyeblikket. Jeg har ingen venner, ingen å snakke med- ingen som er "nær" meg. Sliter veldig sosialt, da med angst for nye folk og lignende. På jobb føler jeg det slik at jeg gjør jobben min, mens de andre lærlingene der kan ha det koselig og snakke sammen- med andre ord jeg føler meg ofte ekskludert. Jeg har akkurat startet og psykolog, så får se hvordan det ender opp.. Vanskelig å forklare hva jeg egentlig mener, men jeg føler meg alene i en verden hvor jeg ser alle andre kose seg. Jeg har mistet håp for en god fremtid.

SVAR

Besvart 11.06.2018 21:05:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Over 18 med psykiske problemer?

Det er hjelp å få ved psykiske problemer. Kontakt skolehelsetjenesten, Helsestasjon for ungdom, fastlegen eller Psykisk helsetjeneste i kommunen. De kan gi deg samtalehjelp og/eller henvise deg til DPS eller annen psykolog.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle