Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt mange vonde opplevelser som jeg ikke kommer til å glemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Helt siden jeg var tre år gammel har jeg hatt vonde opplevelser som jeg aldri noen gang kommer til å glemme. Jeg begynte fort å bli sur, sint og klarer ikke å kontrollere meg selv. Hvis noen sier noe som jeg ikke liker, noe stygt til meg, klarer jeg ikke å kontrollere meg selv og må si noe tilbake, og da blir det alltid en krangel. For ca. fire år siden, begynte jeg å få det veldig vondt inne i meg. Det ble bare verre og verre. Og begynte å få en følelse av ensomhet og tristhet. Det har vert mange ganger jeg føler meg så trist at jeg går på rommet mitt og gråter. Når det skjer at jeg blir sint på mamma, pappa eller søsknene mine, så får jeg en enda sterkere følelse av tristhet og ensomhet. noen ganger så vet jeg ikke hva som skjer med meg, jeg begynner bare å gråte, da går jeg på rommet mitt med en gang sånn at ingen skal se at jeg gråter. Jeg har det vondt hele tiden. Jeg har dysleksi og slite på skolen. Jeg har det bra ofte, men så kommer tristhet. Jeg stoler ikke på noen.

SVAR

Besvart 26.06.2018 21:16:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle