Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig hjemme og på skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg orker snart ikke å leve mere. Jeg har ingen venner, ingen å være sammen med i sommerferien. Har det ikke så bra hjemme. Der jeg har det best er hos farmor og farfar. Jeg trives bedre der enn noen andre steder. Hadde det ikke vært for at jeg har det så bra hos farmor og farfar, så hadde jeg drept meg selv for lenge siden. Jeg gråter hver dag, jeg er også deprimert på greit nivå. Jeg skal begynne i 10 klasse etter sommerferien. Det gruer jeg meg til, fordi jeg blir mobba greit på skolen. Mobbet av de jeg henger med på skolen. Etter mine beregninger så har jeg bare en venn. En som aldri har vært slem eller mobbet meg. En som altid er hyggelig. Tanken på han gjør så jeg føler meg litt bedre. Mamma kjefter på meg hele tiden. Pappa er grei. Men det er mobbing og at jeg har det dårlig hjemme som gjør at jeg snart kanskje tar mitt eget liv.

SVAR

Besvart 24.07.2018 14:10:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle