Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt sykt masse humørsvingninger siden 9 klasse.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vel hei , eg er ein gutt på 16 og eg hsr merket siden 9 klasse at eg har hatt sykt masse humørsvininger og det seier vennene mine også vel i 9 så var eg skikkelig nermt til å ta selvmord men gjordet ikkje det og spiste aldri , i 10 klasse var eg deppa første halve året men siste hadde eg det skikkelig bra med norn humørsvingninger her og der men spiste masse. Og no på VGs har eg sjukt masse humørsvingninger, til og med vennen mine lure på koff eg har det. Det begynner oftest med at eg e i skikkelig god humør med masse energi også plutselig ut av det blå blir eg Deppa og lei egt alt og veit ik om eg er sur eller trist og noen venner lure på om eg har bipolar for eg leste om det og det høres veldig ut som eg har det så eg lure på om eg har det og Kordan eg kan få fikset på det (PS: eg får ikkje sove lett heller)

SVAR

Besvart 18.10.2018 20:15:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle