Hopp til hovedinnholdet

Utredning av ADHD.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skulle på utredning for ADHD men ble henvendt videre av psykologen der jeg er fra til psykiatri nærere der jeg går på skole nå. Psykologen jeg snakket med sa at om det tok for langt tid før hendvendelsen gikk gjennom her så må jeg få ny henvendelse før sommeren der jeg bor. Hvor lenge bør jeg vente før jeg gir opp å vente på psykiatrien her? Det tok to forsøk og fire mnd før jeg fikk noe time der jeg bor...

SVAR

Besvart 23.10.2018 14:28:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Rett til helse- og omsorgstjenester

Alle har rett til nødvendige helse- og omsorgstjenester. Trenger du hjelp til helsetjenester eller til å klare deg i dagliglivet? Henvend deg til kommunen din.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva er ADHD?

Daniel sitter ved pulten sin i klasserommet, men han hører ikke etter. Lærerens stemme føles som en grøt av lyd. Han snur seg og roper ut i rommet. Han kjeder seg. Læreren ber ham være stille. Daniel tar opp blyanten og slår den taktfast i pulten. Det bråker. Læreren blir sur. Klassekameratene ler. Daniel er ingen bølle. Han gjør så godt han kan.

 

Les mer
account_circle